-20%
Sean Doran közel húsz éve dolgozik ápolóként a harmadik világ háborúk és természeti katasztrófák sújtotta országaiban. Egy súlyos örökség, a béklyók előli menekülés újabb és újabb helyszínekre űzi-hajtja, amíg egy nap rá nem jön, hogy teljesen kiégett, és képtelen lenne még egy napot a szörnyű körülmények közepette eltölteni.
Hazatér hát a massachusettsi Belhambe, hogy rövid időre megpihenjen. Az otthonában nemcsak nagynénje, unokaöccse és húga rá, hanem a családi kötelékek megannyi nyűge is. Meg egy négylábú veszedelem...
A korábban önös érdekei szerint élő Sean előtt egy új világ kapuja tárul fel. Szerettei, hűséges barátai, egy váratlan szerelem és egy múltból felbukkanó alak arra késztetik, hogy átgondolja mindazt, amit ez idáig a családjáról, önmagáról és életcéljáról gondolt. Talán a sors most az útra kelés helyett mást szán neki?

Juliette Fay (Karjaidban) regényében egy megindító, szívet melengető és sokszor megmosolyogtató utazásra hív mindannyiunkat, hogy Sean nyomába szegődve megtapasztalhassuk az édes otthonig vezető rögös, ámde élményekkel teli utat, a szeretet és a szerelem mindent legyőző erejét.
Ár: 2 792 Ft    
Megtakarítás: 698 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

390 g

Méret:

125 x 190 x 32

Oldal:

512 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636438043

Kategória:

Irodalom

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Édes otthon

Eredeti ár:

3 490 Ft (megtakarítás: 698 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek