-20%
Demián, e könyv fiatal páciense számos terápiával próbálkozott már. Úgy érzi, valami baj van vele, mert szüleivel, barátnőjével és munkatársaival is folyton problémákba ütközik; és szeretné minél jobban megismerni önmagát, s választ találni az élet nagy kérdéseire is. Csupa kíváncsiság, csupa elégedetlenség, csupa lázadás, csupa útkeresés... Talán azt kell megtanulnia, hogyan tudná végre önmagát elfogadni.

Legújabb terapeutája, Jorge először idegesíti, de azt rögtön látja, hogy ő más, mint a többi. A "doki" igazán egyedi módon segít neki választ és megoldást találni mind újabb kérdéseire: minden egyes alkalommal elmesél neki egy történetet. Van köztük klasszikus és modern meseadaptáció, van tibeti, talmudi, szúfi, hindu fabula éppúgy, mint nagy írók elbeszéléseinek feldolgozása és a szerző által kitalált történet. Csupa olyan mese, amely mindannyiunknak segíthet abban, hogy jobban megértsük kapcsolatainkat és félelmeinket.

Jorge Bucay argentin pszichoterapeuta könyveiből emberek százezrei merítenek erőt és bölcsességet életproblémáik megoldásához. Az Életmesék 1994-ben jelent meg először, s ezzel kezdődött Bucay bámulatos sikere - először Latin-Amerikában, majd szerte a világban.
Ár: 2 240 Ft    
Megtakarítás: 560 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

280 g

Méret:

132 x 188 x 22

Oldal:

248 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9630791861

Kategória:

Irodalom

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Életmesék

Eredeti ár:

2 800 Ft (megtakarítás: 560 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek