-20%
Hamarosan megjelenik a Guinness World Records 2019, a világ legnépszerűbb rekordgyűjteménye több ezer új kategóriával és rekorddal, amelyek az űrrel, a sporteredményekkel, a tudományos felfedezésekkel, a fidget spinnerekkel, valamint az emberiség sok egyéb csodájával foglalkoznak. A kötet oldalain több száz sosem látott fénykép, tény, adat és érdekesség található, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzétek őket! A Guinness World Records 2019 mai világunk tökéletes lenyomata.
Ebben az évben a ,,Teremtők" mozgalmát ünnepeljük - könyvünk egyik része csak nekik, a feltalálóknak, álmodóknak, kézműveseknek és alkotóknak szól, akik életüket az olyan csodálatos rekordoknak szentelik, mint a világ legnagyobb vízipisztolya, a sugárhajtású gokart, vagy az elefánt méretű hamburger. Bepillantást nyerhetünk a műhelyükbe, és megkérdezhetjük ezeket a ,,Teremtőket", mi inspirálja őket, hogy ilyen szó szerint monumentális vállalkozásba fogjanak.
A ,,Történelmet írtak" fejezetünkben LEGO(R) kockák segítségével ismerhetitek meg az olyan rekorder építményeket, mint az amerikai Szabadság-szobor, vagy az Apolló-program Saturn V holdrakétája. Megvizsgáljuk a tervezésüket, a szerkezetüket és technikai részleteiket a teljesen illusztrált, színpompás oldalakon.
Végül a ,,Próbáld ki otthon!" c. fejezetünk segítségével ti is beszállhattok a rekorddöntögetésbe. Öt szórakoztató kihívás vár rátok, hogy versenyre keljetek családtagjaitokkal. Ki tudja? Lehet, hogy a végén bekerültök az egyik rekordgyűjteménybe is!
Ár: 5 592 Ft    
Megtakarítás: 1398 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Előrendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

g

Méret:

Oldal:

256 oldal

Kötésmód:

kemény kötés

ISBN:

9789634066712

Kategória:

Hobbi, szabadidő

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Guinness World Records 2019

Eredeti ár:

6 990 Ft (megtakarítás: 1398 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek