z 1900-as évek elejétől a '60-as évek végéig
-20%
A klasszikus autómodellek történelmet írtak, az utókor szemében pedig megtestesítik születésük idejét.
Történetük álmodozásra késztette a kortárs nemzedékeket, de az utánuk következőket is ámulatba ejtette. Szépségük, harmóniájuk, esztétikai és technikai kifinomultságuk nem ismer időbeli határokat: halhatatlanok.

"Vannak autók, amelyek nyomtalanul tűnnek el a történelem süllyesztőjében: úgy merülnek feledésbe, mintha nem is léteztek volna. Kiszorulnak a piacról az újabb típusok, modellváltozatok és generációk megjelenésével.
Léteznek azonban olyan autók is, amelyek történelmet írtak: felkavarták az emberi lelket és megdobogtatták a szívet. Nemcsak a fanatikus rajongókat hozzák lázba, hanem a laikus nagyközönséget is. Ezek a modellek az autótörténet mérföldkövei, formatervük és teljesítményük mindmáig etalon. Kivívták őszinte csodálatunkat, a műszaki fejlődés jelképeivé nemesültek. Időtlen alkotások.
Ezt a kötetet az álomautóknak is nevezhető klasszikus automobiloknak szenteltük, amelyek az 1900-as évek eleje és az 1960-as évek vége között - a mérnöki kreativitás és a technikai fejlődés kiemelkedően fontos időszakában - születtek meg. Az izgalmas képanyag, az anekdoták, a részletes műszaki leírások mind azt a célt szolgálják, hogy a 20. század első hét évtizedének kulcsfontosságú modelljeit bemutató albumunkat hasznos autótörténeti kalauzként forgathassa az Olvasó." (a Kiadó)
Ár: 9 600 Ft    
Megtakarítás: 2400 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

2 240 g

Méret:

272 x 312 x 29

Oldal:

272 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9631363791

Kategória:

Albumok

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Legendás autók

Eredeti ár:

12 000 Ft (megtakarítás: 2400 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek